güçlü bir türkiye için evet

independence
ilk entryi ciddiye almamak icin kendimi cok zorladim, sonra baktim ki zorlamaya hic gerek yok, ne kadar zorlarsan zorla zaten ciddiye alinamiyor. elle tutulur tek bir kelimesi yok, sanirim yazari ya troll ya da liseli.

her neyse.

denmis ki "eğer öyleyse bu adam 9 yıl iyi gitti de sonradan mı unuttu ülke yönetmeyi, idare etmeyi?"

yani sahsin iddiasina gore erdogan memleketi 9 sene boyunca iyi yonetti. hangi ulkeden bahsettigini ben anlayamadim ama turkiye olmadigi kesin. yahut yazar arkadas norvec'te kanada'da falan yasiyor. bahsettigi yer kesinlikle turkiye degil ama, eminim ben bundan.

yine denmis ki "fetö operasyonları patlak verdi, ışid azıttı ve darbe teşebbüsünde bulunuldu."

fetö denilen grup ne ara olustu, nasil palazlandi? basbakan yardimcisi bundan bir kac ay oncesine kadar turkce olimpiyatlarinda gozyasi dokmuyor muydu? erdogan fethullah gulen'i bundan bir sene oncesine kadar yana yakila turkiye'ye davet etmiyor muydu? sahsin siyasilerin dilindeki sifati "hoca efendi" degil miydi? fetö'yü kim yaratti, kim bu duruma getirdi?

ya ışid?

ışid kim, kimden destek aldi, kimden silah vs. aldi bunca zaman? yolu kesilen mit tırları neydi, nereye gidiyorlardi?

buyurulmus ki "hem referandumun yanında 2016 yılı türkiye için krizli geçtiği hepimizin malumu değil midir? "

yahu referandum neden yapiliyor allahaskina, akli azicik calisan bir insan nasil bunlari yazabilir, dusunebilir? kim istedi referandumu, kim dedi referandum yap diye? referandumdaki amac ne? şaka misin sen ciddi misin troll musun anlayamadim ki.

2016 yili turkiye'de kriz var da neden var? euro neden 4 lirayi gecti? sozde ulkeyi 9 sene mukemmel idare eden mustakbel baskan herkese atar gider yapmasaydi bunlar yasanir miydi?

otur sifir!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol