güçlü bir türkiye için evet

melih18
türkiye'de son zamanlarda bir şeyler dönüyor, bir şeyler yolunda gitmiyor. patlamalar oluyor ve ekonomi gittikçe dibe doğru yol alıyor. peki ya neden? bu erdoğan'ın saçma politikalarından mı kaynaklanıyor? veya iş bilmemesinden mi? eğer öyleyse bu adam 9 yıl iyi gitti de sonradan mı unuttu ülke yönetmeyi, idare etmeyi? muhalefet yapıyorsunuz madem her şeyi enine boyuna konuşalım.

hem referandumun yanında 2016 yılı türkiye için krizli geçtiği hepimizin malumu değil midir? fetö operasyonları patlak verdi, ışid azıttı ve darbe teşebbüsünde bulunuldu. e efendiler sorarım size; bu kadar talihsiz olaydan sonra doların yükselmesinden doğal ne olabilir?

güvenlik zafiyetindeki açıklama gelince... darbe öncesi ve sonrası 1000 hakim, savcı ve binlerce polis gözaltına alındı veya tutuklandı. dolayısıyla milletimiz kritik bir süreçten geçmekte. ve bu süreç elbette ki güvenlikte büyük bir eksiklik oluşturmakta. tasvip edilebilir mi? elbette hayır ama bazı şeyleri anlamak gerekiyor. bu vatan 15 temmuzda boşuna kan dökmedi.

demem o ki boş muhalefetin bir anlamı yok. yok bu adam ülkeyi batırıyor, yok içine ediyor falan geçelim bunları. bu milleti şahlandıracak birisi var ise o da recep tayyip erdoğan'dır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol