bilgi sözlük

ulkebunahazirdegil


sitenin yapim sebebi ise cok basit olan fakat iceriginde guven ve sevgi barindiran, cok ama cok ozel bir ki$i tarafindan sarfedilmi$ bir cumledir..

ve son kez belirtmekte fayda goruyorum..bilgi sozluk ne bir hit saglamak amaci ile yazilmi$tir ne de ba$ka sitelere alternatif olmak amaci ile yazilmi$tir..ba$langici bir cumleden ibarettir ve hep bu anlayi$la yoluna devam edecektir..her $eyin daha guzel olacagi gunlere ula$abilmek umidi ile..



olmamış yapamamışsın sözlüğü. saygıyı sevgiyi kendınde içsellestirememissin sen. türkiye de okumusundan cahiline kimsenın eleştiriye tahammülü yok.altı üstü ne sözlük beni sevdi ne ben onu sevebildim dedim. yemediğim laf kalmadı. ben buranın sahibi degilim yazmam için önce sözlüğün bana katkısının oldugunu düşünmem lazım. olmadı ceker giderim. bunca laf sokma yarısı neden? bu kadar kişi bana laf yetiştirecegine cinsel içerikli baslıklar acmaktan ziyade adam gibi girsin bilgi içerikli yazılar yazsın ben de göreyim katkımı yapayım.

o saygı kelimesi bi defa da lafta kalmasa da biz de görsek..

neyse sözlüğünüzü de alın hep yerinizde sayın siz birbirinize yetersiniz. sayemde birlik oldunuz saygısız sevgi pıtırcıkları.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol