recep tayyip erdoğan

bozkircobani
seküler toplum anlayışını benimseyememiş insanıma bal, kaymak gelecek sözlerin yazarıdır.

bildiğiniz gibi bu toplumun aptal olmasını kullanan hatta daha da aptallaştırmaya çalışan, kendinden olmayanları kendinden olmayışını kullanıp bu işi düşmalık seviyesine çıkarmak isteyen akepe'nin artık sonunun geldiğini görebiliyoruz. hayır sonu geldi geçti bile ama adam
hala orda durabiliyor arkadaşlar. devlet battı, şu an görünmez bi devalüasyon var ama nasıl oluyorsa dolar falan düşüyor v.b. isis le olan bağını bütün dünya biliyor ama bizim ülkemizde ki %50 bunu görmüyor.

sakarya'ya iş için düzenli şekilde gidip geliyorum. orda ki insanlar bütün bu olanlardan sonra akepe'ye bi nebze de olsa cephe alır zanneden kadıköy'den çıkmayan (ya da bilimum cihape semtleri) tayfaya seslenerek diyorum ki: yanlış düşünüyorsunuz. aynen aktarıyorum:
b: ben
a: akepeli arkadaşım

b: abi neler oluyor ya adam ışidle beraber çalışıyormuş kamplar falan varmış buralarda.
a: yok ya öyle şey olur mu. bak ben sana bişey diyim mi bu da diğer ülkelerin oyunu şimdi biz israil'le rusya'yla arayı düzelttik ya(burası da komik) bi'yerlerden bi'şeyler çıkarmaya çalışıyorlar (burda elini daireler çizerek sallıyor). bu köprü açılışını (osmangazi köprüsü) falan karalamaya çalışıyorlar. ben ümre'ye gittiğim zaman orada gördüm ki herkes erdoğan hayranı. ışid'le işbirliği yapmak kötü bişey değil ki adam ekonomiyi düzeltiyor ülkeye petrol giriyor, cumhuriyet tarihinde ilk kez petrol de indirim olmuş. nasıl oldu? kim yapabildi? v.b.
.
.
.

konuşmalar aynen bu şekil ilerliyor ve bu adam doç.dr. yani işimiz çok zor. yorum yapmak istemiyorum, çok ama çok üzgünüm.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol