engellilerin cinsel yaşamı

rapunzelkibritsatar
bir cinsel yaşamı var mıdır bilmem ama istekleri olduğu kesin. kızlar soruyorda sorulan bir soru geldi aklıma. üzerinde düşündüğüm için unutmadım.

adam bir gün sohbet sitesinde bir kadınla tanışıyor. bir müddet sanal seks yapıyorlar. daha sonra adam görüntülü konuşmak istiyor. cam açıldığında ise kadının tekerlekli sandalyede olduğunu görüyor. adam çok şaşırıyor ve siteden çıkıyor. daha sonra ne oldu bilemem.

daha sonra annemin down sendromlu bir akrabası var. cengiz abi. bu abi de 30lu yaşlarına geldiğinde bu isteğini belirtiyor. tabii büyük bir doğallıkla belirtiyor bunu. o yüzden hala tebessüm ettirir bana.

yani cinsellik bir ihtiyaç. engelli insanların da buna ihtiyaç duyması çok normal. ama bunu nasıl giderirler bilemem. cengiz abinin nasıl giderdiğini biliyorum. ama doğru mu yapıldı yanlış mı bir karara varamadım. o yüzden anlatmicim sözlük.

edit: entryi tekrar okuyunca sanki bir ayrımcılık yapmışım gibi geldi. yok öyle bir şey, merak gidermek için bildiklerimi anlattım. cinsellik konusunda hiç ayrımcılık yapmam sözlük bilirsin. eheh.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol