herkonudafikrimvar

profesyonelogrenci
kendi ve yaptıkları hakkında hiçbir şey bilmememe rağmen her sözlüğe girdiğimde hakkında başka başlıklarda veya direkt nickaltına entry girilmesinden artık rahatsızlık duyduğum yazarlardan biri. bu saçmalığa ortak olmamak için günlerdir bekliyorum kapanmasını ama insanı zorla çileden çıkarırsınız siz.

ne etti bu adamlar size bile demek istemiyorum. çünkü kimseyi bağlamadığı gibi beni de bağlamıyor. o yüzden her gün her yerde konuşmanın anlamı yok. komik oluyor. işin garibi tartışmayın birbirinize salça olmayın diye bir uyarı da aldı bu yazarlar ama hala aynı şeyleri yapıyorlar. güldük eğlendik yeter.

burda bikaç kişi var birbiri hakkında hem dedikodu çıkartıp hem bunlara yorum yapan. bi adam bi yazarı başkasına yakıştırmış da falanmış da. tekrar sözlüyorum. bize ne bundan? kimsenin avukatı değiliz bireysel bulunuyoruz. iki kişi arasında sorun çıkıyorsa ikisi çözer biter. bize ne bundan? iki kişi kavga edince ben neden bunu entry olarak birsürü yerde okuyorum?

yeni bir yazar geldi visneli popkek gibi bir nicki vardı. adamın daha çömezliği kalkmadan ona bile salça oldu bu bahsettiğim grup. size ne kardeşim? başına gelen yazar yorum yapsa anlarım da size ne oluyor? bi rahat bırakın şu sözlüğü. sözlük diye geliyoruz magazin programından beter ettiniz. numaraları topladınız vatsapta konuştunuz, chat kanalı açtırdınız orda muhabbet ettiniz, ben daha kimseye mesaj atmamışken independence mesaj kutumuz doluyor diyenler vardı. yahu yapın kimse sizi tutmuyor da bu kadar şeyi sözlük dışında yaptıktan sonra elinize yüzünüze bulaşınca kavgalarınızı neden başlık altında yapıyorsunuz?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol