herkonudafikrimvar

mustaitbiradam
her konuda fikri olan, ama o fikirlerin ne kadar ahlak ve edep çizgisine yakın olduğu, ne derece saygı çerçevesine dahil olduğu tartışılan yazar. fikirlerini genelde insanlara salça olmak için kullanır. aslına bakarsanız her konuda fikri olup olmadığı tartışılır, onlar fikir mi; o da tartışılır.
tek numarası insanlara bulaşık olup buralarda yer edinmek. adamdaki gayeye bak. ruhen ve insani olarak boş biri olduğu insanlara olan yaklaşımından belli oluyor; sürekli dürtüp iğnemeler. sanane be birader. sen kimsin ki?
insani yönü bu denli yerlerde olduğu için insanlarla anlaşamıyor ve o yüzden sevilmiyor. kendisi lazanya türevi biri lakin onu iyi kamufle ediyor. bizim mahallede bu tip eleman vardı bir tane. kime salça olsa döverdik. kimseyle anlaşamazdı, aptal herif. neyse, bu yazar da kendini bu yolda gördüğü için ona laf atayım, buna laf atayım, oradan nemalanayım, kimseye saygı duymayayım, onlarla anlaşamayıp buradan yürüyeyim politikası uyguluyor; bu yüzden de iyi anlaşabilen insanlara da bulaşık oluyor. sen kimsin kardeş? ne hakla bana dostluktan öte kankalıktan öte diye ithamda bulunursun, kendinde bu hakkı nereden buluyorsun birader? her konuda yersiz fikirlerini kendine sakla. numara alsaymşız da muhallebici de buluşsaymışız. bak bak laflara bak. hadsiz herif. hayır kendini nimetten görüp mü girdin o entryi? burada insanlara laf sokman, seni yüceltmiyor; aksine küçültüp yerin dibine sokuyor. kaç yaşına gelmişin, işin gücün elinde avucunda. doğru düzgün dursana, ergen gibi takılmalar, o tarzda entryler. şımarık ankara bebelerinden işte. hadsiz, gereksiz, boş ve faydasız konuşan biri. kardeş, şu yolu doğrult bir. itici ve saçma duruyorsun. dahası var söylenecek de işte, kurallar el vermiyor.
son olarak da her konuda fikrin olsun ama mümkünse benimle ilgili olmasın. ötede dur. kumla falan oyna. hadsizliğini başka yerde sergile.

yazarımıza benimle ilgili girdiği şu güzel entry (bkz: #1120454) için de teşekkürlerimi sunuyorum.
selam ile.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol