herkonudafikrimvar

rapunzelkibritsatar
öyle sıkkın sıkkın yatarken, sözlüğe girip kahkahalara boğulmamı sağlayan yazar. (bkz: # 1119231) ya sen beni güldürdün ya inş cinsel hayatın olur

bunu yapmayı hiç sevmiyorum ama cevap vereceğim. yahu ben buradan adam kaldıracak kadar düştüm mü? bahsini ettiğin kişiyle, chat aparatında tanıştık arkadaş olduk. gitmesine hayli üzüldüm, iyi bir yazardı. ama biz mustaitbiradam, akillibirdeli hatta bigcoder felan hep birlikte sohbet ediyorduk. ki çirkin yakıştırmayı yaptığın kişi benden yaşça küçük bir kardeşim.

böylesi asılsız ve iğrenç iddialarla dikkat çekmeye çalışan birine cevap vermek istemezdim. ama arkadaşımızın kız arkadaşı okur felan, sorun çıksın istemem.

burası bir sözlük. ve ben burada sen hariç herkesle gayet iyi anlaşıyorum. uptofate gibi arkadaşlık kurduğum bir çok yazar var. sanırım upto ile bir sorunun olduğu için sardın böyle saçma olaya.

her neyse burada sanmıyorum ki senden başka bir kişi daha, karşı cinse hitap etmek için yazsın. yinede sansasyonel açıklaman için teşekkürler. iyi güldüm.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol