anadolu çomarı

profesyonelogrenci
bunu ısrarla partiye bağlayanlar yine çomarların kendileridir. aslında bu ifadeyi cümle içinde kullanan insan muhtemelen @uptofate in açıkladığı davranışlardan birini gördüğü için bu lafı etmiştir ama çomarların çoğunun o davranışların yanlış olduğu konusunda bir fikri yok. hatta kurnazlık yapılmalıdır, menfaatçi olunmalıdır, bal tutan parmağını yalar gibi sapık düşünceleri vardır.

hal böyle olunca "biz çok normal davranmıştık, bunlar bize neden anadolu çomarı diyor? kesin üçüncü köprüyü çekemediler." şeklinde bir sebep sonuç yumağında kayboluyorlar. hayırlı olsun üçüncü köprünüz. sorun o değil, valla bak. sorun senin hayat görüşün, makarna yemen, o an giydiğin şalvarın, kara çarşafın falan inan ki değil. mini etekli cehapeli bir kadına da denilebilir bu, boynunda fularıyla gezen bir çocuğa da.

sorun senin insanların hakkını yemeyi zekilik zanneden bir çomar oluşun ve bunun yanlış olduğunu sana kimsenin anlatamaması.

ayrıca "anadolu çomarı" tabiri kullananlara "elit" "elitist" diyen de ya yine bunlardır ya da hümanistliği kabaran, onları da sevmeliyiz diyenlerdir. savunmayın efendim, nesi var bunun savunulacak? bu hareketleri yapan insanları neden sevelim? neden kendi çevremizde görmüyoruz diye elit oluyoruz?
yanlış davranışı kınamak için ne zamandır elit olmak gerekiyor?
elit olmak suç mu? anadoluyu sevmeyince linç ediliyoruz ama "türkiyeden siktir olup gitmek" konulu konuşmalar ilgimizi çekiyor, öyle bi hayat yaşamaya çalışıyoruz.

komik olmayın.
kelimelere takılmayın.
lafım çomarlara değil, onlara zaten ulaşılamıyor.
hümanist takılan çomarsevicilere diyorum. her gün anadolu çomarları ile karşılaşmanız dileğiyle. esen kalın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol