herkonudafikrimvar

independence
sozluge uye oldugu tarih 7 mart 2016. yani bundan sadece 1 ay 5 gun once sozluge uye olmus. toplamda 67 entrysi var, dolayisi ile pek faal de diyemeyiz kendisi icin sozluk icerisinde. ancak ne sekilde nereden bilgi aliyorsa, yazarlarin entrylerinden kisilik analizlerini yapabilecek kadar da cok sey bildigini dusunuyor bu insanlar hakkinda;

(bkz: sözlükteki aktif yazarların kişilik analizi)

misal ben hamburger ile redbull'u birlikte goturen, liseli seviyesinde entryler yazan, antisosyal bir yazilimciymisim.

nereden vardi bu sonuca?

cunku sozlukte online surem bir hayli uzun, o zaman ben antisosyalim.

cunku gida konusunda ozellikle nerede ne yenir konularinda bir hayli yazim var. o zaman hamburger duskunuyum ve hamburgeri redbulla birlikte goturuyorum.

yazilarimda edebi yonden bir zikkim yok, liseli seviyesinde yaziyorum. 100k entrymin icerisinden kac tanesini okudu da bu konuda fikir sahibi oldu onu hic bilmiyorum, cok onemi de yok zaten, tipki alakali baslikta yazdigi entrynin iceriginin de sahsim adina zerre onemi olmadigi gibi.

ote yandan kisasa kisas(bak islami terim, dini yazilar yaziyormusum ya) seriata gore luzumlu olduguna gore analize analiz de yine seriata gore esas olsa gerek, sirf bu sebeple analinize analizle cevap vermekte bir sakinca gormedim.

sahsi kanaatime gore oyle bir boslukta ki, birilerinin ilgisine muhtac. ancak bu ilgiyi dogal yollardan saglayamiyor, bu sebeple de antisempatik yazilarla etki tepki yontemi araciligi ile ilgi cekme cabasi icerisinde. muhtemelen kendisine ornek olarak da banu alkan ya da ajdar anik gibi isimleri secmis. bilindigi uzere bu sahislar da toplumun ilgisini cekebilmek adina olmadik seyler yaparlardi ama sonlari ortada.

onerim su olacak;

amaci gercekten ilgi cekmekse tebrikler, basarili oldu. simdi artik gercek kimligine donme zamanidir. iticilik bir yere kadar ilgi ceker, sonrasi nefrete donusur. yerinde olsam tez elden gercek kimligime burunurdum. su anda yansittigi karakter tam anlami ile fake. troll muessesesine hizmet etmeye calisiyorsa da trolluk boyle bir sey degil, oradan da batiriyor isi, beceremiyor. donsun kendi kimligine bir an once. valla bak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol