stajda yaşanan dumur durumlar

profesyonelogrenci
bi devlet hastanesinde fizik tedavi stajı yapıyordum. belki bilen vardır zihinsel bozukluğu olan hastalar da var bu kısma tedaviye gelen. anneleri babaları getirmiş günlük rutinleri var her gün geliyorlar. bu hastaların yeni birine alışma süreci denen bi süre var. orda bulunan fizyoterapistlere alışmışlar ama ben onlar için yeni bir insanım.
orada çalışan fizyoterapistlerden biri bi süre önce bebeğini düşürmüş şuan tekrar hamile. o yüzden diğerleri ona ağır işler yaptırmıyorlar hatta kendi özellikle bakmak istemediği hastalar dışında sürekli pc başında oturuyor diyebilirim. böyle bir tablo var bizim poliklinikte.
bir gün zihinsel bozukluğu olan bir hasta rahatsız oldu benim ona dokunuyor oluşumdan. tedavi eden fizyoterapist olmama rağmen henüz bana alışmamış demek ki. bir olay çıktı annesi aman kızım dokunsun falan diye yatıstırırken kız bağırıyor hala. babası geldi sen benim kızıma ne yaptın diye ordan bizim pc başındaki hamile fizyoterapist geldi bi karıştı ortalık. biri itti bizim fizyoterapisti bu düştü. kadının düşük ihtimali olduğunu bilen fizyoterapistlerden biri aldı bunu kontrole götürdü daha olay yatışmadan. zaten hastane içindeyiz. bu sırada olay sürüyor sizi dava ediceme kadar geldi. aile kendi içinde bile kavga ediyor kadın bir şey yapmadı diye beni savunuyor diye. ben ordayım hala.
neyse bu olay bitti bizim fizyoterapistler geldi. hamile dediğim kadın hamile değilmiş. bizi kandırıyormuş iş yapmayayım onlara itelerim diye. hazır stajer de geldi ya. bu da böyle bir anımdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol