tek gecelik ilişki yaşayan kadın

malibucola
kendisine olan saygısıyla alakası yoktur. ayrıca bu kadın sizin aklınızda canlandığı gibi minicik eteklerle dolanan, her gece farklı bir barda, her gece farklı bir erkekle birlikte olan vamp makyajlı, ağzından sakızı eksik olmayan şımarık bir kadın olmayabilir. olabilir de tabi, burası bizi ilgilendirmez.
her gün gördüğünüz, "ne tatlı, ne iyi kız" dediğiniz, okulda, iş yerinde herkese saygılı, polemiklerden uzak duran, hatta işinde rakiplerini hırsıyla değil de başarısıyla geçen, sessiz sakin kendi halinde bir kız olabilir bu.

vücudunu bir erkeğe sunmanın, birlikte bir şeyler yaşamanın da sınırları vardır elbet. çok mutlu olduğu için değil, belki de mutsuz olduğu için yapıyordur kim bilir. zamanında "hayır" dediklerinin kendi değerini bedenine göre ölçtüğünü biliyordur, insanlara karşı hangi konumda ne ifade ettiğini anlamaya çalışıyordur. bedeni kaç gece eder biri için, kaç güzel sözdür, kaç gün ölümsüz olarak kalır merak ediyordur. zira genelde sahip olduğu ruhu, kalbi, sevgiyi taşıyamayan erkeklerle karşılaşmıştır.
elinde yalnızca bedeni kaldığından değil de, karakter yerine bedenini sunmanın daha samimi geldiğini anlamıştır.
ve belki ruhu birilerine sunmak için bedeninden çok daha değerlidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol