behzat ç.

independence
bölüm 81.

-----------------------------spoiler----------------------------:

senarist nasil kafayi kirmi$sa artik, o $ekilde yazmi$ senaryoyu besbelli. akli ba$inda bir insan tarafindan yazilamaz bu senaryo, muhakkak hayatinin belli bir evresinde ucmu$ olmali zihni bir yerlere.

eylul eylul diyip duruyordu ya amirim, eylul bildigin fahi$e cikti. kafa bir milyon durumda ankaranin arka muhitlerinden bir otele giden amirim bir hayat kadini ile tani$iyor orada ve 200 lira yerine 185 lira odeyerek yatiyor o yatakta ama seks amacli degil, icini dokmek amacli. ici nasil dokulmu$se artik icini doktugu kadini unutamiyor ve her kadinda onu goruyor. o kadin eylul i$te. sonra zihninde eylul’e defalarca ba$ka roller biciyor. kah narkotik polisi yapiyor zihninde eylul’u, kah $arkici, kah parkta adam doven bir kadin. oysa tum kadinlar farkli farkli kadinlar, hatta bazen ortada kadin yahut ikinci bir ki$i dahi yok ama amirim zihninde hepsini herkesi eylul ile betimliyor, hepsini beyninde eylul olarak resimliyor. eylul "behzat nolur bana uyu$turucu bul" derken de bunu soyleyen kimse yok aslinda, amirim kendi kendine konu$uyor ama kar$isinda eylul var saniyor. uyu$turucuyu da kendisi iciyor zaten.

81. bolum deli sacmasi gibi ba$layip cok sorunun cevabini verebilen bir bolum oldu. amirimin ic hesapla$malari ise bamba$kaydi zaten.

-----------------------------spoiler----------------------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol