hasan cihat örter

hittheroad2timesjack
şimdi ben bu başlığı baştan aşağı okudum. öncelikle hasan cihat örter isimli kişiyi hiç tanımam.müzikle yaşayan bir insan olarak da bilmediğim için kendisinden ve sevenlerinden bir özür dilerim.

ancak her kim, ne kadar iyi müzisyen de olsa, sanatçı da olsa ve benzeri toplum için yararlı bir şey yapan bir birey de olsa, her şeyi geçtim normal bir birey de olsa bu tarz açıklamalar maalesef kendisine yakışmamaktadır.

kaldı ki kendisi büyük bir topluluk önünde bir sanat icra etmektedir. kendi söylediğine göre göz önünde olan bir bireymiş. o zaman bu kişinin bu tarz hareketleri hiç ama hiç yapmaması lazım.

örneğin, efendim ben sadece kendi çapında bir müzik dinleyicisiyim. bu işle ilgili de en ufak bir eğitimim söz konusu değildir. ancak ben bir dinleyici olarak istediğimi alamaz isem gerektiğinde kirk hammett ı da eleştirebilirim, bruce dickinson ı da, hasan cihat örteri de. bu son derece doğal bir şeydir. eleştiri olağandır, anlayabilene eleştiri candır. mesela benim bu sözlükte yazılarımı beğenmeyen bir çok yazar da vardır, ne yapayım onlara mesaj atıp niye beni sevmiyonuz ulan mı diyeyim. herkes herkesi sevseydi olmazdı o.

tabi burada bahsedilen eleştiridir. hakaret değil. ancak gördüğüm kadarıyla kendisine herhangi bir hakaret de yapılmamış bu sözlükte.

herkesin doğru yolu bulması dileği ile. sağlıcakla kalın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol