hasan cihat örter

independence
kamuoyunu bilgilendirmek adina son mailini payla$masak olmaz, buyurun;

-----------------------------spoiler----------------------------:

allah sizi kahretsin ne diyim ben...!!! şerefsizlik ulan bu yaptığınız.

ben burada o yazdıklarınızla psikolojik travmalar yaşıyorum ve senin o saçmasapan takma isminden başka birşeyle muhatap değilim... adın soyadın yokmu saenin sanal oğlan??*

hasan cihat örter
sanatçi

-----------------------------spoiler----------------------------


cevab veriyorum minvalindeki mailimiz de $uralarda;




-----------------------------spoiler----------------------------:

kendisine sanatci diyen, virtuez diyen, dunya capinda bilinen bir insan oldugunu iddia eden bir $ahsin agzindan bu tur cumlelerin cikmasi ne kadar zavallica, ne kadar kucuk, ne kadar basit.



allah’in kimi kahredecegi kendisinin bilecegi i$tir, bizim o tur olaylara kari$ma luksumuz olmadigi gibi kendimizde oyle bir had bulup ba$kalarina "allah seni kahretsin" turunde cumleler de sarfetmeyiz.



psikolojik travmalar ya$iyorsaniz size onerim hakaretlerden ve sizi herkesten a$agi seviyeye cekecek kufurlerden uzak durmanizdir. boylelikle eminim ic dunyanizda huzur bulacaginiz gibi insanlarin size yakla$imlari da farklila$acaktir. deneyin, hakli oldugumu goreceksiniz.



adim da var soyadim da var elbette, her $eyden ote "sanal oglan" degilim sizin tabirinizle. ya$imi ve kim oldugumu dahi bilmeksizin bu konu$malar ne curet?



bilginiz olsun diye soyluyorum, yeniden mail atacaksaniz mailinizin iceriginde hakaret , kufur ve turevi kelimelerin bulunmamasini size $iddetle oneririm. aksi durumda sizi hem sosyal medyada icinden cikamayacaginiz bir duruma sokacagim gibi hukuksal anlamda da sizin cumlelerinizin herkese sarfedilemeyecek cumleler oldugunu anlamanizi saglamak icin var gucumle ugra$irim ki tahmin edersiniz, bunlara kudretim yeter.



sayin hasan cihat örter.



mail yolladiginiz ki$i bir cocuk degil, ali$ageldiginiz uzere 18 / 20 ya$ arasi bir $ahisla muattap olmuyorsunuz. kendisini savunmaktan aciz insanlar hakaretlerinize kufurlerinize boyun egebilir ancak yerinizde olsam beni bu anlamda test etmezdim. size kar$i nezaketimi halen bozmami$ken lutfen $ansinizi zorlamayin. aksi durumda daha once de belirttigim uzere konuyu hukuk depatmanimiza havale edecegim, bilginiz olsun.



ic dunyanizla bari$ik huzurlu bir hayat temenni ederim size.



independence

-----------------------------spoiler----------------------------

sonra maille$meler de var ama sıkıldım artik, ba$ka zaman yayinlarim belki onlari da.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol