gibi geliyor bana

gibi geliyor bana
motosiklet bilmem nesinin patlamasıyla karpuz kavun koklayanlar sınıfından olsaydım, iğdır’a bağlı aralık taburunun ağrı dağındaki şilli karakolunda yaşanan çatışmalarda 4 saat o orospu evlatlarına kurşun sıkmazdım.

ve yine aynı şekilde aynı tabura bağlı sultantop karakoluna düzenlenen 90 lı yıllardaki saldırının aynısı aynı karakola tekrar düzenlendiğinde destek bölüğünde gitmez, yarı belime kadar suyun içinde sabahlara kadar çatışmazdım.

ve yine kurtlar vadisi delikanlısı olsaydım, manisa salihli devlet hastanesi önünde bu ipnelerin yandaşlarıyla, başka bir sebebi bahane ederek (onlar bahane etti) asla kavgaya girişmezdim. yaklaşık 20 kişi ile tek başıma mücadele etmezdim. kaçardım. 20 kişiye karşı tek başıma 4 kişiyi ağız burun dağıtmazdım. (salihli merkez karakolunda kayıtlar mevcut ve mahkeme hala devam ediyor)

ve en önemlisi sayın seyirciler (seyirci diyorum çünkü siz busunuz), sizin rütbeli asker olan kardeşiniz, doğuya tayini çıkıp giderken size resmi bir vasiyet hazırlayıp giderse, asla susmazsınız. öyle eften püften atıp tutmazsınız. klavye başından sorun çözülmez diyenler sizlersiniz ama en fazla atıp tutan yine sizlersiniz.

aktif olarak ne yaptığımı veya neler yapabileceğimi asla bilemezsiniz.

skerek öldürmekten kastımın bizzat skimi sokup çıkarmak olmadığını hala anlamadınız. çünkü prim yapmak için aradığınız tek açık nokta orası. hadi kötüle beni ve prim yap. derdimin ne olduğu apaçık ortada. olurda kardeşiniz arkadaşınız, abiniz, enişteniz ya da her neyse, bir yakınınız şehit olursa bu kahpelerin mermisiyle ya da bombasıyla ; beni çok net anlayacaksınız.

işte o zaman değil skmek sokmak, eğer atomlarına kadar ayırmak istemezseniz ben adam değilim..

ama öyle olmuyor işte.. ancak felsefi cart curt. neymiş de gelişme olmamışmış.. vay vay vay..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol