pkk ile devlet yetkililerinin konuşma kaydı

independence
$imdi bu goru$meyi ba$tan sona dinleyenler soyleyeceklerimi de animsayacaklardir.

oncelikle kayittan da anliyoruz ki oslo’da yapilan goru$me ilk goru$me degil, be$inci goru$me, dolayisi ile devlet hayli zamandan bu yana pkk ile goru$uyor.

peki.

yine kayittan anliyoruz ki hakan fidan oslo’da ki goru$meye katilmadan once imrali’ya gitmi$ ve abdullah ocalan ile goru$mu$ ve sanirim bu da ilk goru$me degil.

tamam.

hakan fidan oslo’da pkk uyelerinin onunde abdullah ocalan’i bir mesih ilan etmedigi kaldi, bunu da okuduk dinledik.

ona da peki.

sorum $u aslinda.

o kadar zaman ve defalarca teror orgutu ile goru$tunuz de sonuc ne oldu? daha bir hafta once 8 $ehit 19 yarali verdik daglica’da. goru$melerinizin sonucu bu mu? e bu katliamlar zaten siz goru$meseniz de oluyordu, hatta hatta siz pkk ile goru$meden once $iddeti bu kadar yuksek degildi. e devlet pkk ile goru$unce her ne kadar kabullenemesek bile madem goru$ulmu$ bari bir sonuc alinsaydi havasindayiz biz. peki hani sonuc? ne sikim yemeye goru$tunuz siz teror orgutuyle? abdullah ocalan’in serbest birakilmasini bile dile getirdiniz oslo’da, peki ne oldu?

olan biten basit aslinda. turkiye cumhuriyeti devleti teroristle pazarlik yapan bir statuye kavu$tu, teroriste cesaret verdi, teroriste imtiyaz tanidi ayricalik tanidi, ulkenin agzina sicip birakti.

bolgenin super gucuyuz oyle mi?

o bolge yakindir gotumuze girer, ic di$ gucler etkisi ile hicbir zaman bolunemeyen turkiye, bizzat kendi hukumeti ile bolunur parcalanir. az daha sabir. bunlari da goruruz.

not olarak hatirlatirim, hicbir hukumet zamaninda bu ulke sava$lara bu kadar yakla$mami$ti. bir tansu ciller zamaninda kardak krizi vardi hepsi bu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol