independence

hayalbaz
şeker çıkmış kendisinde taş devri diyeti yapmasını, her gün 2 mg balık yağı tableti(omega-3)almasını ve 1 bardak kefir içmesini tavsiye ederim.


kefir hakkında: itüsözlükteki ilk entry

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:hint mantarıyla keçi veya inek sütünün mayalanmasıyla hazırlanan ekşi içecek. şekere, kolestrole, kemik erimesine, hücrelerin yenilenmesine, vücut yorgunluğuna, romatizmaya iyi geldiği bilinir. japonya ve türki cumhuriyetlerin hemen hepsinde ayran yerine - niyetine - içilen, ayranın neredeyse aynısı.
diyelim ki bugün sütü mayaladık, 24 saat geçiyor üzerinden, ertesi gün süzgeçle süzüyoruz. süzgecin altında kalan içiliyor, üstünde kalan mantar yine yıkanıp saklanıyor. tekrar mayalanıp tekrar içiliyor. hiç bitmiyor. babamın 425 olan şekerini 92’ye düşürmesinden sonra bu tamamen doğal, inanılmaz etkili içeceği tavsiye etmenin insanlık görevi olduğunu düşünmekteyim.:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol