makyaj çantası

ladycapulet
öğle araları merkezde takılırken uğramadan etmediğimiz yerler arasında tabiki kozmetik mağazaları var. yeni kokular deneyip, neler var neler yok karıştırmak hoş oluyor. malumları olduğu üzere artık devir promosyon devri, bir şeyi satmak için size başka şeyler de kakalıyorlar ki sizin için daha cazip hala geliyor. insan psikolojisi. ben de bu olaya hastayımdır. bir arkadaşım sırf makyaj çantası hediyesi olduğu için far aldı kendine. esas ürün far, hediye olan makyaj çantası esasında. neyse çok ayrıntıya boğmayayım.

ben de gene kendim için hoş bir makyaj çantası alma peşindeydim. bakıyorum hediye olan çantalar pek de bana hitap etmiyor. sonra baktım böyle değerli bir markanın kocaman makyaj seti var. içinde de yok yok hani:rujlar, göz kalemleri, rimel, allıklar, pudralar, farlar. aman allahım çıldırdım haliyle.

hiç almak gibi bir düşüncem yokken sadece minik bir makyaj çantası bakınırken ben resmen koskacaman bir makyaj valizi diye adlandırabileceğimiz bu şeyi aldım. geleceğe yatırım olsun dedim.ee biraz göçtüm tabi maddi açıdan ama yatırım da böyle bir şey değil mi canım?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol