garanti bankası

sitivreyvaugin
işyerimden istifa etmemin üzerinden 5 gün geçmeden vadesiz hesabımdan 40tl yi yıllık hesap ücreti bıdı bıdısı diyerek almış gerekli mercilere şikayetimin ardından haklı tüketici hattı başlıklı saçma bir mail göndermiş üzerine bütün hesapların iptalini isteyince gelin dilekçe yazın demiş samimiyetsiz banka, hayır aldıysan haber ver lan internetten görüp noluyo diye kalmayalım.

internet bankacılığı dışında bir olayları yok maaşlarınız bu bankaya yatıyorsa zaten zorla elma hesabı olarak geçen kısa vadede bir boka yaramayan bir fonksiyonuda zorla kullandırtıyorlar, üstüne üstlük kredi kartınızı kullanmazsanız 7.90tl ücret kesicez diye sms atabilen bir bankadır.

normalde iş bankası ve ziraat dışında pek bir banka ile uğraşmamış bünyemi tanıştığım günden beri çileden çıkartmaya devam etmekte.

internet bankacılığı konusunda çok iyi olduklarını düşünürken, ziraatin internet bankacılığındaki kalitesini görünce(ciddiyim lan şaka gibi ziraat miraat ama onlineda işi kotarmışlar) dumur oldum o yüzden iptal ettirmemem için bir sebepte kalmadı

not: dilekçemi yazdım gelicem olum şubeye.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol