sosyal medya

independence
du$unulenden daha etkileyici, daha belirleyici bir sistemdir sosyal medya. insanlari bir anda oldugundan daha populer hale getirebilir, en tepedekileri goz acip kapayana kadar yerin dibine sokabilir.

yazili yahut gorsel basin da artik sosyal medya’nin ruzgarinin savurdugu yere dogru ilerliyor. twitter’da tsk’nin bir operasyon yaptigi duyuruluyor $irnak’ta, oysa olayin asli esasi yok, buna ragmen koskoca devletin $irnak valisi cikip "boyle bir operasyon yoktur" diye aciklama yapmak zorunda kaliyor. ba$bakan erdogan’in kanser oldugu haberleri yayiliyor, ba$bakanlik ozel sozcusu aciklama yapmak zorunda kaliyor ba$bakanin sagligi ile alakali.

son ornek halil sezai paracıkoğlu. ben bu adami ilk defa incir reçeli isimli filmde gordum, orada dinledim, sesini begendim ama daha sonra unuttum gitti. ulan arkada$, zannedersin michael jackson dirildi de yeniden $arki soylemeye ba$ladi. son donemde herkesin dilinde bir halil sezai paracıkoğlu almi$ ba$ini gidiyor. ultra guzel bir sesi yok, yaki$ikli degil, karizmatik degil yani ahim $ahim bir ozelligi yok ama birileri balon gibi $i$iriyor bu adami ve bilen bilmeyen herkes a$igiymi$ gibi hakkinda methiyeler duzuyor.

noluyor lan?

bir silkelenip kendimize gelme zamanidir.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol