bdp nin eğitimi boykot etmesi

independence
anla$ilamayan, hatta esasen anla$ilan ancak uzerine uzerine polemik yapilmak istenen konu $u aslinda.

bir vekil, vekili oldugu bir ulkenin herhangi bir bolgesinde, suresi ne olursa olsun "okula gitmeyin" diyemez, dememeli. vatanda$ zaten vekaletini vekiline vermi$, git mecliste bizim adimiza konu$ bizim taleplerimizi ilet demi$. vekil vekaletini aldigi halka donup "meclisi falan bo$ver sen $imdi, cocugunu aha $u kadar zaman okula gonderme" diyemez, boyle bir luksu yok. sorunlar sokaklarda okullarda boykotlarla hicbir zaman cozulmedi bu ulkede, zaten ulkenin yapisi da buna musait degil.

gideceksin pa$a pa$a vekaletini aldigin halki temsil etmek icin temsil makamina, kursu dokunulmazligindan da faydalanarak(tipki bugune kadar milyok kere yaptigin gibi) acacaksin agzini, konu$acaksin ne istersen. anadilde egitim mi istiyorsun? amenna. meclis orda kursu orda, alabildigine anlat derdini, alabildigine yukselt sesini. cozum merkezi meclistir yineliyorum, sokaklar degil.

gerci cozum merkezine gitmeyi bile protesto eden, vekaletini aldigi halkin talebini zerre sallamayip meclise aylar sonra ancak giden bir partiden bahsediyoruz, daha ne olsun ki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol