bu bir savaş her iki taraftan da ölenler olur

mesudiye
başlık o kadar art niyetli açılmış ki zaten kendini belli ediyor. bir de başlık içinde bdp’li belediyelerin depreme yönelik çalışmaları sorgulanıyor. olsun sorgulayan nesli severim.

ne mi yapıyor şu an bdp. daha henüz yardım nedir görmemiş olan van’ın köylerine nusaybin, cizre, yüksekova, batman, siirt, diyarbakır, patnos, diyadin, doğubeyazıt belediyeleri el uzatıyor. memleketim olduğu için akrabalarım orada olduğu için biliyorum neyin ne olduğunu, birileri olmasa oralarda güveneceğim ankarada tv başında gördüklerimle yetinirdim. ama tv de gördüğünüzle sınırlı değil selahattin demirtaşın pazar akşamından bu yana gitmediği eliyle yardım uzatmadığı van köyü yok şu an. bütün bu yardımlar bdp belediyelerden van halkına geldi.

elbette gerek şişli’den gerekse memleketin diğer köşelerinden gönderilen her paket, uzatılan her el değerli ama diğer taraftan bdp bir şey yapmıyor demek anlamsız.

her fırsatta bdp’ye çakmak üzere kurulmuş bir kişilikle bu başlıkta konu edilen sözü sağlıklı bir şekilde tartışmak namümkün.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol