teröre lanet

burasi istanbul haci
hemen hemen herkesin duymuş olduğu öfke biçimidir.bir saldırı olduğunda şehit veya yaralı askerlerimiz olduğu zaman farklı biçimlerde terörü lanetleriz bunu devletin en üst kademesinden başlayarak yaparız hatta.cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar, millet vekilleri, muhalefet partileri, sosyal medya veya normal insanlar birde şu çağımızın yeni saptantısı olan internet ortamında şehitler için bilmem kaç milyon kişi olalım adına açılan sayfalar gruplar!

yaklaşık 30 yıldır lanetliyoruz bu terörü hani nerde bıçak kemiğe dayandı diyoruz bunun intikamı misliyle olacak şeklinde ifadeler kullanıyoruz hani nerde bitti mi terör imralıdakini getirip koydunuzda mapushaneye noldu değişen tek bir şey söyleyin?

bu topraklarda yaklaşık 30 yıldır süre gelen saldırılarda toplumun tepkisi olarak düzenlenen teröre lanet yürüyüşleri yapılır türkiyenin hemen her yerinde yapılır sadece güneydoğu anadolu bölgesinde bu tarz bir şey olmaz.neden sadece güneydoğu anadolu? bu insanlar neden tepkilerini ortaya koymuyorlar veya neyden çekiniyorlar?

bize emanet olarak bırakılan bu ülkeyi bu kadar mı seviyoruz yüce kurucumuz mustafa kemal atatürk’ün bıraktığı bu emanete böyle mi saygı duyacağız bu vatan toprağını daha ne kadar kana bulayacağız?

"yüce türk milletinin başı sağolsun.vatan sağolsun" mu diyelim hala..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol