33. kıtalar arası avrasya maratonu

burasi istanbul haci
16 ekim 2011 pazar günü yani yarın düzenlenecektir.yüzbin kişinin katılması bekleniyor diye tv lerde duyrulsada yarınki hava durumuna göre katılım çok daha az sayıda olabilir.

maraton parkuru

maraton koşusu boğaziçi köprüsü’nün gişelerinin yaklaşık 300 metre gerisinden başlar, beşiktaş sapağından ayrılarak barbaros bulvarı’ndan beşiktaş’a iner ve sahil yolunu izleyerek karaköy’e ulaşır.
...
galata köprüsü´nden sonra eyüp´e yönelen maratoncular, feshane´den sonra dönüş yaparak unkapanı üzerinden yenikapı´ya inerler.

bakırköy´den yapılan dönüşle sahilden gülhane parkı´na kadar uzanan parkur, parkın içinden geçerek sultanahmet´e çıkar. varış çizgisi, roma, bizans ve osmanlı imparatorluklarının toplantı ve spor merkezi olan "at meydanı"nda, sultanahmet camisi´nin giriş kapısı ile mısır dikilitaşı´nın arasındadır.

15 km parkuru

15 km koşusu, boğaziçi köprüsü´nün gişelerinin yaklaşık 300 metre gerisinden başlar, beşiktaş sapağından ayrılarak barbaros bulvarı´ndan beşiktaş´a iner ve sahil yolunu izleyerek karaköy´e ulaşır.

15 kilometre koşucuları unkapanı köprüsü´nün altından geçerek devam eder, kadir has üniversitesi’nin önünden yapılacak dönüşle birlikte maraton güzergâhından ayrılırlar.

kadir has üniversitesi’nin önünden dönen yarış, sahilden gülhane parkı’na yönelerek, parkın içinden sultanahmet´e çıkar. varış çizgisi, roma, bizans ve osmanlı imparatorluklarının toplantı ve spor merkezi olan "at meydanı"nda, sultanahmet camisi´nin giriş kapısı ile mısır dikilitaşı´nın arasındadır.

8 km parkuru

8 km koşusu anadolu yakası’nda, altunizade köprüsü altında başlar, boğaziçi köprüsü’nü geçtikten sonra beşiktaş sapağından ayrılarak, barbaros bulvarı’ndan beşiktaş’a iner ve sahil yolunu izleyerek inönü stadyumu önünde son bulur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol