türkiye de terör sorunu yoktur diyebilen zihniyet

independence
bugune kadar turkiye cumhuriyeti hukumetlerinin uyguladigi hatali politikalari, asimilasyon projelerini ve kurtlere uygulanan anlamsiz ve cok yanlis engellemeleri defalarca yazdigi entrylerinde dile getiren bir birey olarak;

her ne sebeple olursa olsun, yasalara ragmen silahlanip devletin askerine polisine ve hatta siklikla ve gozunu kirpmadan "kendi halkina" kur$un sikan ki$i teroristtir, uyguladigi yontem terordur. kanundi$i silahli eylem yapan ve insan olduren ki$iye terorist, uyguladigi eyleme de teror diyemeyen bireylerin samimiyetinden ciddi anlamda $uphe duyarim. bu du$unceleri sirf polemik yaratmak icin sarfedilen sozler olarak nitelendiririm ki akli ba$inda olan kimse bu konuyu polemik malzemesi yapmaz, yapmamali. terorun varligi, nedenleri tarti$ilabilir ancak "terörün varligi" tarti$ilamaz. turkiye’de teror anlaminda bir sorunun varligini kabul etmeyen ki$ilerle de zaten benim daha tarti$abilecegim tek bir $ey dahi kalmami$tir.

hani tarti$ma deliligi anla$ilabilir, sirf muhalefet olsun diye karaya ak demek de anla$ilabilir ama bu kadar abartilisi da artik anla$ilabilecek bir konu olmaktan cikiyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol