pkk ya humanizm duyguları beslemek ahmaklıktır

zotac
bu günlerde ne kadar çok duyuyoruz. artık silahlar bırakılsın, barış olsun ölümler yeter!
evet ölümler yeter de, arkadaş biz çatışmada veya saldırırken, taarruz halinde kaybetmedik ki şehitlerimizi, hep kahbece kurulan pusu, veya rütin sınır bütünlüğünü koruma devriyelerinde yitirdik onları. sivilleri kundakdaki bebekleri saymıyorum bile, onları niye yitirdik derseniz, işte pkk nin kahbeliği, bu sınırda ölümler olsun, ortalık karışsın da kimin öldüğü onların sikinde değil.
siz halen kalkın silahlar sussun barış olsun.
kiminle barış a.k pkk ile mi?
pkk neyi savunuyor da asker barışsın onlarla?

barış dediğiniz şeyin olması için, öncelikle onların haklı bir savundukları olacak, devlette kendi işine gelmediği için silah kullanmış olacak ki, diyeceğiz; "ulan devlet silah bırakmalı adamlara haksızlık oluyor"

tek amacı kan dökülsün, ortalık karışsın olan bir grup şerefsiz için, barıştan bahsetmek ahmaklıktan başka bir şey değildir.

çok değil 6-7 ay önce bir kaç tanesini dağdan indirdik, davul zurna ile karşıladık, bak 6 ay da anamızı sktiler, şimdi silah bırakalım da, hayatımızı da mı siksinler???

haa 20 yıl boyunca silah kullandın da ne oldu? iki taraf da binlerce kayıp verdi ve halen devam ediyor. çözüm mü oldu?

evet çözüm olmadı ama yanlış zihniyetten dolayı oldu. zira devlet buna terör değil de iç savaş deseydi, ve senin askerin vurulmadan rütin bir şekilde sen vursaydın belki bu kadar kayıp vermeyecektin. onların verdiği kayıba zerre üzülmüyorum çünkü, kayıp vermek istemiyorlarsa, artık bi sktirip gitsinler şu coğrafyadan. ortada savundukları bir şey yokken, halen burda askere sivile silah sıkan yaratıkların verdiği kayıp, kendi hareketlerinin sonucudur.

pkk kürtleri savunmuyor, kürdistanı da savunmuyor. bu çok ince bir çizgidir. ve bu işin barışı olmaz.
sana silah sıkılıyorsa senin sınırların içerisinde, sen silah bırakamazsın.
hadi karşılıklı bıraktın silahı, barış dedin. pkk ile ne barışı yapacaksın? neyden taviz vereceksin? al lan ülkenin doğusuna sen kampları kur, istediğin gibi, silah uyuşturucu ticaretini ordan yönet, artık biz senle barıştık ellemiycez mi diyeceksin?
pkk ile barıştan kastınız nedir anlamıyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol