30 temmuz 2011 bilgi sözlük kadıköy çıkarması

goshenit
gerçek bir kadıköy çıkarmasını sonlandırmış ancak yeni ayılmış olarak başlığa saldırmaktayım.öncelikle fikir birliği yaptığımız nick nicki nickince ve katılan diğer pek kıymetli bilgiçlerimize teşekkür eder öper sarmalarım.

gecenin gidişatına dair söylenebilecek tek şey eğlencenin de alkolün de dibine vurmuş olmamız. yetenek sizsiniz programından daha da büyük görsel showlar bol bol mevcuttu. biberr cafede ki ısınma turlarımızdan sonra 2:00 civarlarında çakma işın karaca’nın programına gidip hangilerini dinlediğimizi hatırlamadığım bir sürü şarkı dinleyip topaç gibi zıpladık, indy hariç! çünkü o gelen alkolleri tüketmek ve içmek istemediklerini garsona hareket çekerek tepsiyi üstüme dökmekle meşguldu. olsun iyi de oldu, serinlemiş olduk.

unutulmayan bir sürü anılarımız elbet oldu lakin, gecenin bombası nys’in solistin baskısıyla sahneye çıkıp dut ağacı performansı sergilemeseydi. açıkçası özellikle indy’den 10 puan aldı. helal olsun. tüm mekan ayakta alkışlandığı öne sürülüyor ama ben hatırlamıyorum. olmamışta olabilir. ama dinlediğim en iyi dut ağacı yorumuydu .

kısacası gülmekten yorulduğum sohbet etmeye doyamadığım sayılı akşamlardan biriydi. iyi ki toplaşmışız.ne mutlu toplaşan bilgiçlere!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol