fenerbahçe taraftarı

orqn
şike olaylarıyla ilgili takındıkları tavrın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

yöneticiler şike yapmış olabilir. yapmamış da olabilirler. bir şekilde fenerbahçe’ nin üzerine bir çamur atıldı ve iddialar asılsız da olsa o çamur orada kalacak.

ne değişecek peki?

ben söyleyeyim; hiçbir şey değişmeyecek.

aklına en kötü senaryoyu getir; küme düşsün fenerbahçe, olaylara karışanlar hapishaneye yollansın... en kötüsünü getir aklına işte. yine sular durulur ve fenerbahçe kaldığı yerden, eski gücünde devam eder.

şöyle düşünmekte yarar var; 100 küsür senelik bir kulübün başarısı deyince akla taa ilk zamanlardan itibaren alınan başarılar gelir. bunlar üst üste konur ve bir değer çıkar ortaya. içlerinden bir tanesini çektiğinde bu değer sarsılmaz üstelik. orası çoktan geçilmiştir çünkü. ama illegal işleri korumak, bunlara arka çıkmak çok daha büyük hasarlara yol açabilir.

şike iddiaları gerçek çıkarsa ne olacak? o kadar fenerbahçeli taraftar hile yapan birkaç adamı korumuş olmayacak mı? suç işlemiş insanlara arka çıkmış olmayacak mı? bu mu fenerbahçe büyüklüğü?

yapmaları gereken en doğru şey; olaylara karışan isimlere karşı tavır almak, onlarsız da fenerbahçe’ nin var olabileceğini göstermekti. üzerinde onlarca soru işareti olan bu adamları koruyarak, onlara arka çıkarak kulübün değerlerine zarar veriyorlar.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol