futbolda şike iddiası sonuçu yapılan gözaltılar

isyankarmuhabir
iyi bir fenerbahçeli ve eski bir fanatik olarak şike yapan takım veya yönetici her kim ise cezasını çeksin. ayrıca fenerbahçemin küme düşürülmesinden yanayım, her zaman zan altında kalınacagına, yapılan bir hatanın diyeti ödenir. keşke yaşanan olaylar sadece şike olayı olsa ama burnuma gelen kokular o kadar pis ki sözlük. ortalıkta dolaşan bir çok komplo teorisi var, cemaatin fenerbahçeme el attığı söyleniyor, bütün bu yaşananlar bu yüzdenmiş. ayrıca medyamızın olayın üzerine atlayışına bakarsak sis perdesini biraz daha kaldırabiliriz, gerçi kişisel intikam ve nefret duygularıyla saldıranlarda var ulusal medyamızda mesela fatih altaylı ve habertürk. habertürk gazetesinin yayınladığı o malum aziz yıldırım fotografından bahsediyorum sözlük. öyle bir psikolojik savaş malzemesi ki o fotgraf, inanılmaz. bizim gibi yarı bilinçli bilinçsiz bir toplum o fotografı gördüğünde hemen yaftayı yapıştırır. ayrıca fotografın subtextine bakarsanız nasıl bir küçük düşürme, aşağılama amacı olduğunu hemen anlarsınız. peki neden fatih altyalı bu fotografı kullandırttı; hatırlarsanız alisami yen deki bir gs fb maçı sonrası çıkan arbede de kendisi protokol bölümünde aziz yıldırımın yanında olduğu söylenen sedat peker e yakın isimler tarafından darp edilmişti. daha açık yazmak gerekirse kuyruk acısı var, onun intikamını alıyor aklınca. eğer kendisinin haberi olmadan kullanılmışsa o fotograf, adının önünde bulunan sıfat dolayısı ile hemen istifa etmelidir. çünkü bu demektir ki ben o koltukta sadece yer işgal ediyorum, gazetede hiçbir söz hakkım yok. eğer öyleyse yapılacak en şerefli şey istifa etmektir.
ayrıca emniyet teşkilatının ve savcılığın bu operasyonu sekiz ay önce başlattığı söyleniyor, sekiz ay önce sesiz sakin devam eden soruşturmadan hiç bir basın kuruluşunun haberi olmazken operasyonun savcılık aşamasında ve emniyet aşamasında ne kadar bilgi kirliliği yaratıldığını farketmemek imkansız. ilk saatlerden itibaren ortaya öyle iddialar atıldı ki, inanılmaz bir bilgi kirlilği yaratıldı,soruşturmada adı geçen şahıslar kamuoyu öünde daha yargılama süreci başlamadan suçlu ilan edildiler. daha sonra gerek savcılık gerekse tff ortaya atılan iddiaların bir kısmını yalanladı.
bütün bu yaşananlar benem kişisel kanaatimce bir operasyondur, gerçkeleri görebilmek için suyun biraz daha durulmasını beklemek gerekir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol