31 çekmek

independence
masturbasyon’a nazaran cok daha matematiksel dolayisi ile bilimsel bir isim. hem akilda kalici, soylerken dilin dola$miyor. zihni geli$tirici bir ozelligi olmasi da cabasi.

31 ceken her birey adim gibi biliyorum ki isminin neden bu olduguna dair ce$itli tahminlerde bulunmu$ ve bu eylem esnasinda 31 e kadar sayip 31 e geldigi anda bo$almaya cali$mi$tir. i$te biz 31 rakamina denk geldigi anda bo$alan insanlarin durumuna erken bo$alma diyoruz.

kimisi de "bence kafa kari$tirmak icin bu isim verilmi$, olsa olsa 31 in karesi falan olur" diyip kendi sinirlarini zorlami$lardir. i$te gunumuzde bu tur insanlarin bo$alma durumlarina ise gec bo$almak diyoruz. bu du$unce ile hareket eden nice gencin bugun penisinde a$inmalar, a$iri tahri$ler meydana gelmi$tir. i$te sirf bu sebeple de tip’ta yeni bir alan acilmi$tir. bunun ismine de üroloji diyoruz.

bu entryi sirf bunlari okuyup dogru yola ula$mak isteyen ergenler icin yaziyorum. 31 cekmek ismi bir anda gotten uydurulan bir isimdir arkada$im. olayin mantigini kavrayabilmek adina 31 rakaminin kombinasyonlarina kafayi takma. berbat bir seks ya$amin olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol