yeni yazarlara tavsiyeler

independence
hicbiriniz du$manimiz degilsiniz. sizi buradan gondermek degil, tam aksine aramizda kalmaniz taraftariyiz. emin olun gozumuzde eski yazarlarimizdan zerre farkiniz yok. bu sebeple silinen entryleriniz ile alakali bizlerle tari$maya girmek yerine, entrylerinizi biraz daha gozden gecirin, biraz daha ozenli yazin.

emin olun sildigimiz her entry sizin emeginizi cope atmak anlamini ta$idigi icin en az sizin kadar bizi de uzmektedir. sozlugu bol bol okuyun, bir entryniz silindigi zaman cop kutunuzdaki silinme mesajini gozden gecirin ve ne anlama geldigini idrak etmeye cali$in. anlayamadiginiz hususlarda bize sorun ama tarti$mayin. du$unmelisiniz ki size ayirdirigimiz zaman kadar ba$ka arkada$larimizi da zaman ayirmaliyiz.

yineliyorum, bol bol sozluk okuyun. ba$liklari iyice okuyarak kavrayin ve bir ba$lik altina ba$ka bir ba$liga yazilmasi gereken bir entryi yazmayin. sizi aramizda istiyoruz ancak sozlugun kalitesini maksimum seviyede tutabilmek adina sizlerden fedakarlik edebilecegimizi de goz onunde bulundurun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol