otopsi

eflatun
kefenimin içindeki ölüm tesfirini ayağımın ucundaki otopsi raporuma iliştiriyorum.

saçlı deri kaldırıldı, yüzünde aleni olan tranva sonrası morluklar kan pıhtısı olarak alt derideydi. kafa tası açıldı ve sayısız kırık tespit edildi. beynin kıvrımlarında, yaşamın geçmiş darplarında oluşan eski yaralara bağlı bir çok, kurtçuğa rastlandı. ağız muayenesinde dil damağa yapışmıştı.

maktülün, hiç konuşamamış olduğu saptandı. boğaz ve boyun bölgesindeki yumuşak doku, kemik ve kıkırdaklar teveccüh göstermekten dolayı artık pelteleşmiş haldeydi.

gögüs kafesi açıldı. akciğer normal morfolojinin oldukça altındaydı. ümitsizlikten ciğerlerine hiç oksijen gitmediği tespit edildi. ve bir çok lezyona rastlandı. ağırt damarı acıdan tıkanmış vaziyetteydi. hayal kırıklıklarından dolayı kalbin iç boşlukları organdan daha büyüktü.


karın açıldı.kadere kurban ettiği aşkının, gümrah cenini karın boşluğunun tamamını kaplamıştı.vakanın, genel anotomisinde yaşama karşı dirençsizliğinden ötürü eklem yerlerinden kırılmış bir iskelet yapısı mevcuttu.


sonuç: geçiremediği geçmişinin acımasızca ruhuna indirdiği şiddetli darplarla yavaş bir ölüme terk edilmesi. maktülün insanlara olan güvensizliği sebebiyet vermiştir. adli tahkikat dış muayene ve otopsi bulgularına göre, vahim kaderine itimatsızlığından sebeple umut yetmezliğinden ex olmuştur.


doğum: aralık 1982
ölüm: aralık 1982

doğarken ölenler listesine yardakçı harflerle yaşıyor adın. yaşıyor taklidi yapıyor cenazem. çoktan çürümüş ruhum, şimdi öldüğüm yerde.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol