düşün ki o bunu okuyor

hayirlisiartik
beni dinlemedin. bitmesine engel olabileceğimiz bir ilişkimiz vardı. bitirmek istedin. senin kafana kim girdi de düşüncelerini bu denli değiştirdi bilmiyorum. bilmediğin şeyler var dedin, söyleyemeyeceğim. ne, yoksa yine mi aldatıldım? işin garip tarafı bunun olacağını biliyordum, biliyordum da sebebini inan hiç anlamadım. susup kalmamızdan bahsediyordun, biz susup kalmazdık. sen yazmazdın ve konuşamazdık. ben kendimi ve diğer her şeyi senin için feda ederken hiç alakadar olmadın. fark etmedin, dinlemedin de.
biz ilişkimizi diğer insanların ilişkileriyle kıyaslardık. biz böyle değiliz, kavga etmiyoruz. trip yok. derdik. kendimizce mutlu olurduk. kucağına yatar orada uyuyakalırdım. ne oldu bilmiyorum. her şeyi kendi istediğimiz gibi mi görüyorduk cidden? yani ne bileyim planlarımız vardı. birlikte göbekli amcalar yanında mangal yapsak da fark etmezdi. 3 hafta önce bana söylediğin çok güzel laflarına ve seni bekleyeceğim laflarına ne oldu. 14 saatlik uçağın 8 saatini sana yazılar yazarak geçirdim sevgili. şimdi ne olacak,
benim takıldığım nokta bitmemiz değil, bir şekilde biteceğini biliyordum zaten. son hafta da kesinleşmişti bu. benim takıldığım nokta dengesizliğin. beni hiç dinlemedin. bir şeyleri feda etseydin, şu an böyle olmazdık. ama yok ya, benim bilmediğim şeyler var değil mi.

öyle
değil.
her şeyi biliyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol