düğmeburun

muque
kendisi hakkında söyleyeceklerimi -nerelerde yüksek sesle dile getirsem- bilemediğim, sonunda hiç bir anlam ihtiva etmediği bu platformu bulduğum nadide insan.

yalan..yalan..yalan..

hakaret içeren sözler bile gelmiyor akla.o denli nankör, o denli sınırsız ve bir o kadar sıradan,basit.
sözlükle alakalı olarak; zaten hiçbir $ey vermemi$tir bu sayfalara, çoğu ki$inin de belirttiği gibi; ucuz bir bkz yazarıdır.
görüyorum ki, her yerde olduğu gibi burda da katmı$ karı$tırmı$ ortalığı. haddine dü$meyen büyük büyük laflar etmi$.ama hata bende ki, boyundan büyük i$ler yapabileceğine inandırmı$tım onu bir zaman önce. $imdi siz tanımazsınız, bilmezsiniz ama, akıllara durgunluk verecek i$ler ba$ardı bu minik kızımız.
sözlük dahilinde ya da değil, bulunduğu bu platformu yerin dibine geçirdi.yazık ona burda inananlara,güvenenlere.. tanıdığım kaç ki$inin ili$kisini sarstı.
siz ne bilirsiniz?

ak$am hangi $arkıyı dinlemi$, hangi ruh haline girmi$ çıkmı$..
sözlük sayfalarında ortam aramakla olmuyor o i$ler. en yakın arkada$larının, üç be$ gün önce götünden ayrılmadığı insanların sevgililerine oynamak, onlara kar$ı bir $eyler(!) hissetmek ve utanmadan bu hissettiklerini gün ı$ığına çıkarmak. yalanlar ve dolanlarla tanıdığı herkesi birbirine dü$ürmek..

yakı$mıyor hiç bir yere.olmuyor! neresinden tutsa bok ediyor her $eyi. uzuuuuuuun zamandır hayatımdan uzak tutarak en iyi kararı vermi$im. $imdi girmiyormu$ sözlüğe.neden?

çok dü$ünmeye gerek yok bunları anlamak için.

kendimi kötü bir yemeğin ardından kusmu$ gibi hissettim bunları yazınca.

(bkz: vay anam vay neler dönmü$ serhat ya)

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol