dtp hakkında açılan kapatma davası

el menzile beynel menzileteyn
ön sıcak olarak şunu sunayım #657554 ve akabinde tepside şunları servis edeyim ki sindirimi kolay olsun..

kürt meselesi, terör v.s bu partinin kapatılmasıyla çözüme kavuşacaksa mahkemeye vermek hata.. molotof kokteylleriyle tüm temsilciliklerini basıp yakıp yıkalım.yeter mi?? yetmez beyin ölümü defnetmenin gerek ve yeter şartı mıdır? elbette hayır..ölüm dediğin top yekün olmalı o zaman secmenlerini de temsilciliklere kapatıp onlarıda öldürelim..artık ne parti acacak adamları kalır ne de onlara oy verecek kimse..kürt’de kalmaz sorun da.

öyle olur mu acaba..

ermeni gider kürt gelir, kürt gider süryani gelir onlarında üzerine bir örtü kapativeririz..siz bu partinin üzerini bir örtüyle kapatın başkası hokus pokus yapıp örtüyü kaldıracaktır..siz illüzyon zannede durun birileri el cabukluguyla dtp’yi xxp cevirecektir..sorunu kürt olur ermeni olur süryani olur türk olur orası muamma.. eee o kadar esrarda oluversin..

parti ne kadar amerika güdümünde olursa olsun secmenleri aynı güdümde hareket etmiyor..oy potansiyeli mecliste grup olusturacak kadar fazla olan bir partiyi ucurmak, en az hokus pokuscu amerika kadar illüzyonist olmak demektir..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol