denizli

mmkurabiye
yerel yönetimi ak parti elinde olan şehir, 12 eylül referandumundan hayır sonucu çıkmasından sonra, devam eden birçok projenin yarım kalması ile anlamsız bir tamamlanamamışlık içerisinde hapsolmuştur.

terminal şehrin içindeymiş mesela, onu yıkmışlar daha güzelini yapmak için, yerel seçimlerde oylar ak partiye gitti ya, ondan yahu, gözünü boyamak maksadıyla saf halkımızın.herneyse, referandumdan hayır çıkmış ertesi gün elini eteğini çekmiş belediye oradan ve şehrin dışındaki terminal kullanılıyormuş şu an için.

onun dışında pamukkale var işte denizli’de, henüz yakından görmedim fakat belirli yükseklkte iseniz şehrin her yanından görünüyor neredeyse.

ayriyeten, ben izmir in havasına güven olmaz bilirdim yıllardır, ama gel gör ki denizli nin havası izmir den üç kat daha güven olmayacak bir potansiyele sahip.misal geldiğimden beri gün aşırı yağmur yağıyor sabah güneşli iken hava.soğuk bir de.

ha bir de şive meselesi var.bu konudaki yorumlarımı daha ileri bir tarihe saklıyorum çünkü henüz karar verebilmiş değilim nasıl hissettiriyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol