death proof

puppeeter
"tarantino 31 cekse izlerim abi" diyen kisilere, saygi deger sinema elestirmenlerimize(!) siddetle tavsiye edilesi film, lakin gel gör ki benim gibi kendi halinde, kadirsinaz, efendi insanlarin "ulan bu herifin filmlerini anlamak icin okuluna mi gitcez a.g" demesine sebep verebilecek nitelikte.ödul de alir bu anlamadik ya.

bunda gayrisi asiri derecede spoiler icermektedir!!!

filmde gercekten konuya dair birsey yok,8 tane cici kizimiz ve onlari arabasina "death proof" isimini takmis öldurme hevesli manyak katilimiz var (ikinci bölumdeki kizlar katili ölduruyor).e tamam eski filmlere gonderme guzel hos da bu kadar mi icerigi bos olur.filmin sadece ilk bolumunde carpisma sahnesi ve ikinci bölumun sonundaki "kovalamaca" sahnesi "ahanda lan filmde bir kipirdama var" dedirtiyor.geri kalan kisminda bizi bol bol arabada, kafede surekli birbirlerine kufur eden guzel kizlarmizin dedikodulari bekliyor.arada bir silkinip kendinizi tokatlamanizi öneririm yoksa gercekten "oeeh yeter be" diyor kisi.

ilk bolumde öldurdugu kizlarin olayini kendi meselesi haline getiren serife ne oldu? ya da serifin ordaki amaci neydi? gibi yoruma da acik olmayan sorular var.

insan bir an "yok canim sakadir dalga mi geciyorsunuz" diyor gayet de haklidir bunu diyen insan.sahsen kizlarin muhabbeti inanilmaz samimiydi sanki bir altin gunu havasinda konusulanlara kulak misafiri olunuyormuscasina. ben sahsen cay suyunu koydum kizlari bekledim ama ne gelen ne giden oldu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol