ddos attack

independence
kimi makinelere yuklenen virusler sayesinde, virusu yollayan ki$inin komutu ile olu$an bir ataktir bu.

misal senin makinende bir virus var ancak makineye herhangi bir zarari henuz tespit edilemedi. neden bu virus var makinemde diyorsun degil mi? i$te o virus zamani geldiginde virusu sana yollayan ki$inin komutu ile senin internet baglantini kullanmak amaclidir. binlerce hatta onbinlerce ki$inin makinesinde bu virusten var oldugunu du$un, virusu yollayanin bir komutu ile internete bagli ve makinesinde bu virusten bulunan her insan haberi bile olmaksizin bir hedefe yonelir.

diyelim ki virusu yollayan ki$i "bilgisozluk.com a gir" komutu verdi. bu virusu maknesinde ta$iyan her kullanici bilincsiz bir $ekilde haberi bile yokken bilgisozluk.com a girmeye cali$ir. bu durumda sozluge her saniye onbinlerce insan giri$ yapmaya cali$iyormu$ etkisi yaratir. alt yapisi ve serveri saglam olmayan siteler bu tur saldirilara kar$i koyamazlar, saldiri oldugu surece eri$ime kapali olurlar.

$imdi buradan son 2/3 saattir sozluge bu $ekilde saldirmaya cali$an lamet bireye bir iki laf etmek zamani gelmi$.

arkada$im sen 40mbit ile saldiri yapiyorsun ben bandwitch limitimi 50mbit e cikartiyorum, saldirin da elinde patliyor sen de kepaze oluyorsun. 80mbit ile saldiriyorsun ben baglantimi limitsiz hale getiriyorum gene saldirin elinde patliyor gene kepaze oluyorsun. yorma kendini arkada$im hadi. bak tv izle ne bileyim git yuruyu$ yap, vatana millete hayirli bir $eyler yap. lamerlikten kime ne fayda gelmi$ ki a benim canim arkada$im.

optm t$k bye.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol