constantine

independence
ba$likta yazilanlari okuduguma gore izleyenler pek begenmemi$ler bu filmi. toplumdan her zaman bir ayricaligim olsun gotlugune sahip olan bir birey olarak, yarin bir yerde denk geleyim yine izlerim ki ilk defa bugun izlemi$ olmama ragmen.

son derece guzel bir filmdi, gorsel acidan da son derece tatmin ediciydi. gabriel’in hastasi oldum, cehenneme buyur gel bir aci kahvemi icersin dese ko$a ziplaya giderim, gerekirse de ruhumu satarim hic sorun degil. john constantine pa$amizi canlandiran keanu zat-i $ahanesi matrix serilerinden ali$mi$ oldugumuz soguk bir yuze sahipti yine, bir an kar$isina ajan smith falan cikacak zannettim, hazirdim onu olduresiye dovmesine ama $ans i$te cikmadi. onun yerine gabriel cikip bir ufurukle odadan odaya firlatti john efendiyi ya pek ho$uma gitti bu durum.

lucifer’in john’a hayat bagi$lamak adina cigerlerindeki nikotini elleri ile temizlemesi de ayrica dikkate degerdi. lucifer’in bu $ekilde extra i$leri varsa bir gun bize de beklerim kendisini, temizlenmesi gereken soba bacalarimiz var, piril piril olmalari gerekiyor.

nihayetinde guzel bir filmdi, iki uc kere izlenebilesi turden.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol