cihangir

aysemayse
uzun süre yaşadığım, çok da zevk aldığım ama gerek, evin taksim’e gelen ve evi uzakta olan arkadaşların pansiyon görevini görmeye başlaması, gerek haftasonları gürültüsü (her yeri öyle değil ama benim ki maalesef öyleydi) gerek küçücük eve yıllar önce verdiğim kiranın pahalılığı dolayısıyla taşınma kararı aldığım semttir.

ayrıca şöyle bir özelliği vardır çok sevdiğim, öyle asıl popülasyonu, yerlileri esnafı öyle entel filan değildir, göründüğü gibi, hatta tam tersidir ama bu çok güzel karışmıştır bir şekilde. karşınızda evet entel birisi yaşarken, altınızda gayet oraya yıllar önce taşınmış, zorla o evi almış, sevimli anadolulu yaşlı amca ve karışı, oğlu, gelini, torunları inciniği, dindiniği, onun altında yabancı iki bay varken, karşılarında hanzo bey, onun üstünde aşırı kibar, aristokrat teyze yaşayabilir. birde genelde her apartmanda 5-6 kedisi olan bir kadın vardır ve kimse kimseye karışmaz.
o kadar rahat ve merkezidir ki, her şeyi çok rahat bulabildiğinizden, iş hariç uzun bir süre belli bir alanın dışına çıkmamanıza neden olabilir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol