call of duty 4

independence
oyun diyerek bu yapima saygisizlik etmek istemem, resmen bir sinema filminde rol almi$casina ve o sahneleri birebir ya$iyormu$casina hissettiriyor insana ki bu gune kadar ben boyle bir oyun ne duydum ne gordum.hele bir cernobil bolumu var ki akillara zarar.

oyunda bir de vah$i kopekler var, comezseniz bile faydasiz, geciriveriyorlar di$lerini.meger bu itlerden korunmak icin "v" ye basmamiz icap ediyormu$, bir kac kere parcalandiktan sonra ancak farkedebildim.

bir de askeri konvoyunuzu gece karanliginda havadan koruma gorevi veriliyor size, son teknoloji urunu pek cok sistemi kullanarak muazzam bir escort halini aliyorsunuz.bu goruntulerin aynisini amerika irak’a girdigi zaman yaya olarak gece karanliginda kacmak isteyen insanlarin uzerine havadan ate$ acildigini gosteren goruntulerde de gormu$tum.muhtemelen o goruntulerden esinlenilmi$.

oyunun en ama en buyuk ozelligi bana gore, cok yuksek bir sisteme ihtiyac duymamasi.1gb ram ve 512 ram ekran karti ile rahatlikla oynanabiliyor.medal of honor airborne oynanabilen her makinede su gibi akar bu oyun.

sadede gelecek olursak, ben bu ya$ima kadar boyle enfes dizan edilmi$ ve kurgulanmi$ bir oyuna daha denk gelmedim, bundan sonra da cok zor denk gelirim herhalde.(oyunun kisaligi ile alakali henuz bir yorum yapmak istemiyorum zira henuz bitirmedim.bi bitsin once.)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol