burası istanbul

atacamadesert
:-------------------------------------ekşiden------------------------------------------------:

istanbulu marjinal gosterip ondan bir arzu objesi yaratmaya calismis ve bu kanalla kot pantolon satislarini arttirmayi hedeflemis reklamdir.

simdi bu yukarda okumus oldugunuz bir tur tanimdir. gelelim isin ozune.

ulan aq reklam metin yazari, creative direktoru, key grip i ve daha adini bile bilmedigim ama buyuk ihtimalle gotunuzden uydurdugunuz unvanlarin sahipleri, sizde hic mi akil yok ulan?
eeee? orasi istanbul. tamam anladik. aq burasi neresi? burasi poughkeepsie mi? braunshcweig mi? huddersfield mi?shenzen mi? lovjardet mi? neresi ulan burasi? 776 bin km2 vatan topragi var burada, istanbul kendi basina bir cumhuriyet mi arkadasim? nedir bu havalar? bitsin artik bu istanbul ozentiligi yaw. diyarbakirli diyarbakiri sevsin, yozgatli yozgati, manisali manisayi begensi, aksarayli aksarayi begensin. sanki birsey var istanbulda. kesmekes trafigi, pis havasi, pahali yasami bu mu yani senin marjinallik anlayisin? yaw madem marjinalsin e goster hadi bana istanbulun son 10 yilda, 10 u gectim son 100 yilda dunya literaturune gecmis bir hareketini. yok aq. ne bir binasi var anit gibi ne bir heykeli var ders gibi ne de bir insani var medeniyet timsali gibi. yok abicim yok. neymis burasi istanbulmus. eeeeeeeeeee? istanbul oluyor da kus mu konduruyor? ne farki var tunceli den fethiyeden istanbulun?

(zoruna gitmesin, 11.05.2010 20:20)
#19010010 paylaş şikayet et


:-------------------------------------ekşiden------------------------------------------------:




bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol