bülent ersoy

imgoindeeperunderground
hislerime tercüman olmuş, ebru gündeşin kafası kadar taşakları olduğuna inandığım insandır. sevmek ya da sevmemek ayrı mevzu elbette onu, ama söyledikleri kimsenin canlı yayında söylemeye cesaret edemeyeceği şeylerdi.

aslında aylar önce "vatan sağolsun hissiyatı" üzerine yazdıklarıma tam olarak oturan şeylerdi. insanların bir evlatlarını kaybedip "bir oğlum daha var" diyebilmesini, tüm bu oyunları ve onlar için piyon olan evlatlarını savaşa göndermekten bu kadar çekincesiz olmalarını hiç anlamamıştım, bir başka anlamayan ve bunu söylemekten de korkmayan bir insan daha olduğunu görmek beni hem şaşırttı hem de mutlu etti.

bunları bir anne söylese belki insanlar bu kadar tepki göstermeyecekti ama söyleyenin zaten bu toplumun normlarını siklemeyen ve kendisini bu şekilde de gayet güzel kabul ettiren hem de bunu insanları "helal olsuun" diyerek bağırtan bir insanın yapması koydu herkese bu kadar. bunu birinin söyleyecek cesareti olması delirtti.

şimdi istediğiniz kadar ağzını kapatın, askerlikten soğutuyor deyin, anne olamazki ne bilsin deyin, canlı yayından yasaklayın, söyleyeceklerini söyledi ve bir sürü insan da hak verdi. hak verenlerin değil vermeyenlerin seslerini duyuracak medya, ama biz duyulmayan seslerin de var olduğunu bilecek kadar tanıyouz artık bu oyunları.

olmadı sallandırsınlar üç beş tanesini, bakalım bir daha ne düşündüğünü söyleyen oluyor mu..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol