bir yabancı dil olarak türkçe

greyfurt
söz konusu tartışmayı yaratan milletvekili ahmet türk, kayıt formundaki soruyu, “bildiğiniz diller”, “konuşabildiğiniz diller” diye anladığını belirtmiştir.
kaynak:"http://www.haberturk.com/haber.asp?id=30576&cat=110&dt=2007/07/30"
her ne kadar geçmişinden dolayı kendisine bir takım ön yargılar beslesekte sadece bu olaydan kaynaklanan bir tepki göstermek siğ bir yaklaşım olur. mazbataların murekkebi kurumadan eleştirmek yanlıştır.
önemli not: aziz türk milletinin yaradana siğinip, 80 yıl önce boğazından, kanından arttirdiklariyla kurduğu onurlu ve şerefli türk ordusu, gerek emir komuta disiplini, gerekse sivillere gösterdiği anlayışlı ve tarafsız yaklaşımları nedeniyle kosova’da, afganistan’da üstlendiği komuta görevini, mert atalarına ve her daim duacısı milletine yaraşır şekilde şerefle yürütmektedir. bm’nin conilerinin bile sivillerle iyi anlaşmasına, şevkatine ve ahlakına güvenip komutasi altina girdiği bir orduyu içi boş, dayanaktan yoksun soykırım iddialarıyla itham etmek üzücü olduğu kadar, düşündürücüdür de.
türk ordusu yapmak istemez, yapar. (yapılmak istenseydi, yapılırdı zaten)
tarihten gelen ordu-millet geleneğimize paralel olarak, yüce allah’ın ordumuza ve milletimize zeval vermemesini dilerim.

edit: (bkz: pkk teror orgutudur diyemem)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol