bir mizah akımı olarak galatasaray ın ekonomisi

sepulturk
uuzculuktan başka hiç bir şey değildir. basite kolaya kaçmaktır. gani müjde gibi türkiyenin sayılı senarist ve yazarlarından birisi bile bunu yapıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum ben. eğer o yapıyorsa sözlükteki kendini bilmezler neler yazmazlar. daha avrupada 3 tur atlamayı becerememiş bir takımın taraftarının diline pelesenk olunur işte böyle.

şimdi bir düşünün. bir tarafta bir takım var; çok büyük bir statları var, mali durumları başkanları sağolsun gayet iyi, tesisleşmede çok başarılılar. ama bir spor kulübünün amacı nedir? tabi ki sporda başarılı olmak. e daha avrupada bir sikim yiyememişsen sen hala nasıl avrupada yenmediği takım kalmamış bir takımla böyle dalga geçebiliyorsun? ilk önce onun yaptıklarını yap ondan sonra konuş

şimdi diğer takıma gelelim; çok kıytırık bir statları var, mali açıdan siki tutmuşlar, tesisleşmede yeni yeni bir şeyler yapmaya başlamışlar. ama müzelerinde bir uefa kupası, bir süper kupa, 15 lig şampiyonluğu, 10 küsür türkiye kupası ve müzelere konulmayan efsane galibiyetler.

çok afedersiniz ama galatasaray’ın ekonomisiyle dalga geçmek glatasaraylılardan başka kimseye düşmez. onlara düşse düşse bok yemek düşer.

ama yine de helal olsun demek istiyorum. bunca rezaletlere rağmen, biz en büyüğüz, mükemmel transferler yaptık, bu sene kesin avrupa’nın amına koyacaz gibileriden cümleler kuranlar galatasaray’ın ekonomisiyle taşak geçebilme cesaretini kendilerinde buluyorlar.
bu kadar tassağa rağmen öz güvenlerini yitirmemelerini alkışlıyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol