bilgi sözlük şarkı yarışması

independence
$imdi oncelikle ba$ligi daha bir acmak gerekirse $oyledir.uzun zamandir aklimizda var olan bilgi sozluk $arkisi icin bizlerin kabiliyetsiz ve zaman acisindan da yetersiz oldugu ortaya cikmi$ bulunmaktadir.bu sebeple bilgiclerimizin arasindan nota bilgisine, enstrumantel yeteneklerine guvenen arkada$larimiz varsa ve boyle bir $arki yazabilecek yetenege de sahiplerse, bu yari$ma bu tur ki$iler ile alakalidir.yani kimseyi bir platforma toplayip popstar turu bir yari$ma duzenlemiyoruz.

arzumuz $u yondedir;

oyle bir $arki sozu yazilsin ki icerisinde mizah ile birlikte sozluk kurallari ve sozluk icerisinde yer alan ilginclikler yansitilsin.

oyle bir beste yapilsin ki insanin kanini ate$lesin, bir dinleyen bir daha dinlesin ve hatta bir daha dinlesin.

oyle bir $ekilde calinsin ki bu parca ister grup halinde isterse solo $ekilde insani asla bunaltmasin, dinleyene ajdar anik’i hatirlatmasin.

ve oyle bir $ekilde seslendirilsin ki bu parca, seslendiren ki$i & ki$ilere bir yerlerden teklifler gelsin, ileriki zamalanlarda kendisini televizyonlarda gorebilelim.

yari$maya katilmak isteyen herkesin $arkilari mp3 formatinda hazirlanmalidir.bu $ekilde sozluge yuklenip buradan download edilerek kullanicilarin begenilerine sunulacaktir.

isminden de anla$ilacagi uzere bu bir yari$madir ve dereceye giren ilk uc parca odullendirilecektir.parca secimleri yine sozluk uyeleri tarafindan gercekle$tirilecek ve oylama sistemine dayali olacaktir.(oylama sistemi $u anda var olan oylama sistemi olmayacak, $arkilara ozel bir oylama sistemi kodlanarak sozluge yuklenecektir.)

oduller ki$ileri tatmin edici nitelikte olacak(mesela kazanan bir bayansa benimle luks bir restaurantta ak$am yemegi), birinci secilen parcanin da tum telif haklari bilgi sozluk’e ait olacaktir.yarin oteki gun parcanin sahibi & sahipleri "bu $arkiyi artik yayinlamaniza izin vermiyoruz" diyemeyeceklerdir.

tum bu bilgiler i$iginda katilimci arkada$lar bu ba$lik altinda du$uncelerini payşa$abilirler, eger kafalarinda olu$an sorular da varsa [email protected] adresini msn listelerine ekleyerek e$ zamanli bilgi alabilirler.

yari$manin sona erecegi tarih 1 marttir.

hepsi bu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol