bileklerini kesip kuvete yatmak

steroid
psikopati hastaları psikopat olduklarını bilmezler. bu yüzden kendini psikopat olarak tanımlayan kişiler, ki bu insanlar çevrelerinde korkularak saygı görmeye çalışan ama kimsenin fazla da ciddiye almadığı kişilerdir, bi arkadaşı vasıtasıyla bacağına bıçak taktırıp yada 2 kutu müshil içerek pek de samimi olmayan bir şekilde intihar etmeye çalışırlar. bilekteki aortları kesme yönteminde kanı görüp vazgeçme durumu ise muhtemelen, askerde veya kurban bayramında kan görünce "ııyy..! içim bi tuhaf olduaa..!" şeklindeki tepki sahiplerinin başına gelebilecek birşeydir.
özkıyım "varmı benden piskopatı huleyynn!!.." yada "ben kendimi kesiyom olum düşünün size naparım" veya "ben görünmez adam/kadın değilim, benle de ilgilenin.." tarzına sahip kişilerce klişe edilmeyecek kadar ciddi bir tercihdir. hatta kişinin hayatı boyunca aldığı en ciddi ve son karardır.
konuya giriş noktasına geç de olsa gelirsek, bileğini kesmesi ve ölmesi arasında geçen sürede olanları dakika dakika yazan kişinin notları çoğu soruyu cevaplamıştır zaten. ona link veremeyeceğim.

edit: su vücut ısısındayken fiziksel acı minimuma iniyormuş.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol