benim de bir şehit vermem gerekiyordu

imgoindeeperunderground
psikolojide oldukca taninan bir durum olan savunma mekanizmasinin boku cikmis halini gozler onune seren bu cumle ayni zamanda yillar once savasta kaybedip gercekten sehit olan cocugunun odasini oldugu gibi saklayan ve her aksam onun icin de masaya bir tabak koyan annelerin yaninda cok ciliz da kalsa neticede bunun da bir savunma mekanizmasi oldugunu kabul etmek saniyorum semra hanim icin yapilabilecek en iyi niyetli tutum olur.
kendisini aglarken ve cok uzgun gorecegimi saniyordum ben, cunku kendisi tipik bir bagimli karakterdi ve ogluna cok bagli gorunuyor idi. bu durumdaki insanlarin yapacagi gibi muhtemelen diger cocuguna hayati zehir ederek devam edecektir psikopat tutumuna. bir de simdi uzerine medyadan gelen ekstra etki eklenecektir ve semra hanim bunu da boyle atlatyr.
aksam yatagina yattigi zaman da "benim oglum sehit oldu" diyerek dayanma gucu buluyorsa eger, iyi aslinda allah sabri boyle veriyor denip daha fazla sorgulamamak gerekir kanaatindeyim. neticede igrenc bir insan bile olsa kendisi bir annedir ve timsahlar bile yavrularini yedikten sonra en az bir damla goz yasi dokerler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol