bdp nin seçimlerden çekilmesi

tasarimharikasi
bu sefer haklı bdp. eylem kuram arasındaki dengesizliklerini, paso apo denen bebek katilinden icazet alma saçmalıklarını tasvip etmesem de. bu faşizan yöntemle liste dışı kalmaları herşeyi; tüm umutları bitirdi.

bdpnin vekillerine terörist diyen arkadaşlar... akp mhp kime hizmet ediyor da hıncımızı bu elemanlardan alıyoruz? sistemi değiştirmek için bu sisteme bdpyi dahil etmemiz mi daha mantıklı yoksa böyle akp faşizminin değirmenine su taşımak mı?

unutmayın. şiddet sadece bize, bu topluma zarar. kürtler çok şey kaybetti. ve şu anda bizim en büyük yanlışlığımız tüm kürtleri bdpli sanıp, tüm kürtlerin pkkya destek verdiği şaşkınlığına düşmek. tek tip bir türk örneği nasıl yoksa dünyada kürtler içinde tercihler aynı minvaldedir. seçimlerde sürekli hile yapan bir zihniyetin; öyle ya da böyle, ağır aksak demokrat olmaya çalışan bir partinin; yani bdpnin önünü kesme parodisini izlemekteyiz. akpyi yaratan sürecin mimarlarının cuntalarının; öncesindeki mhp kontrgerillasının izleri bugün hala tazeyken saçma sapan tahammülsüzlüklere bu ülkede yer yok.

son sözüm; ya sev ya terketçiler kıçına kına yaksın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol